vrijdag 31 december 2010

Happy Birthday!


Hoi allemaal!
Ik krijg vaak "bestellingen" van mijn moeder, zoals vandaag. Ze had een kaartje nodig voor iemand die 70 werd. Of ik er niet nog één had liggen. En dat had ik niet. Dus ik ben weer even aan het knutselen geslagen. En dit is 'm geworden!


Het papier komt uit het papierboekje van de Flow (alweer!) Het groene papier komt uit een blokje van BasicGrey. Ik heb daar ook de "blaadjes" op gestempeld. Het plaatje met de roosjes komt uit een tijdschrift, namelijk Mijn hobbykaart. Daar haal ik af en toe van deze schattige plaatjes uit. Het stempeltje met Happy Birthday is van Penny Black, ik vind het lettertype ervan zo leuk!

Allemaal een hele fijne jaarwisseling en tot in 2011!

woensdag 29 december 2010

Penny Black


Ben helemaal blij! Ik heb mijn eigen hobbyhoekje! Heb een plat beeldscherm (voor de computer) van mijn oom gekregen waardoor ik veel meer ruimte op mijn tafel heb! Ik ben gelijk aan het uitstallen gegaan. Alleen wat blijkt, ik heb veel te veel! Ik heb ook allerlei laden moeten uitruimen om daar ook mijn spullen in te leggen! Haha. En dat terwijl het eerst in een grote bak onder mijn bed kon!

Ik heb dit kaartje gemaakt voor iemand die een nieuwe heup krijgt. Het achtergrondpapier en het papier met de stipjes komt uit het papierschriftje van de Flow. Het papier met de streepjes en de twee grote bloemen zijn weer van Pretty Please. De stempel is van Penny Black, ik heb hem ingekleurd met Distress inkt. Ik doe dit altijd met een aquarelpenseel, maar vind dit eigenlijk niet echt prettig. Wie heeft er goede ervaringen met een waterpenseel?

Verder heb ik met een twee ponsjes een aantal bloemetjes gemaakt en deze op elkaar geplakt met iets 3d lijm ertussen. Je kunt het niet zien op de foto, maar hij is aardig hoog geworden! ;) De andere bloem heb ik vast gemaakt met een gewone splitpen.

Alvast een hele fijne jaarwisseling!
Groetjes,

maandag 27 december 2010

Bloemen

Nou de kerst is weer voorbij! Het waren gezellige dagen en het is zo snel gegaan!
Hierboven een verjaardagskaart die ik heb gemaakt met papier van Marjoleine wat ik vorig jaar op de Kreadoe heb gekocht. Ik heb weer stempels van Different Colors en van Eline (oude serie) gebruikt.

Hieronder staan de kerstcadeautjes voor mijn opa en oma's. In ons dorp is een boek uitgekomen met allemaal foto's van vroeger. Deze hebben we voor hen gekocht. Ik heb er snel labels bij gemaakt. Met oude kerstplaatjes die ik nog had liggen, een lintje, stempel en een roosje. Ik heb het label aan de randen bewerkt met distress inkt (vintage photo). Ik ben weer helemaal aan het bloggen geslagen. Hartstikke leuk!
Bedankt voor het plaatsen van de leuke reacties en het volgen van mijn blog!P.s. Ik zou nog vertellen van welk papier de kaart in mijn vorige bericht is gemaakt, het papier is van Pretty Please.

vrijdag 24 december 2010

Fijne dag!


Hoi allemaal! Leuk dat je komt kijken op mijn blog!
Wéér een verjaardagskaartje. Dit keer voor een jarig buurmeisje. Ik post dit berichtje even snel en ben de naam van het designpapier kwijt. Dat meld ik de volgende keer even. Ik heb een stickerlint gebruikt, ook weer een taartonderzettertje. De vlinders zijn stempels van Marianne Design (Eline?) en deze heb ik bewerkt met de blending tool. De leuke stempel met de kronkels komt van de Kreadoe. Het is een clearstempel, dus ik kan er niet met de distressinkt op, wat ik wel jammer vind! Het labeltje heb ik ook bewerkt met distress, vintage photo. Ook zit er een leuke speld op het labeltje, deze heb ik ook gekocht op de Kreadoe!
Nou ik ga snel naar beneden, mijn zelfgebakken muffins proeven!

Een hele fijne kerst gewenst!
Groetjes,

donderdag 23 december 2010

Kaartje

Erg leuk dat ik vanaf dag 1 al volgers heb! Super!

Gisteren heb ik een verjaardagskaartje gemaakt. Mijn schoonzusje werkt in de horeca en heeft van die leuke papieren onderzettertjes meegenomen, deze moest ik natuurlijk direct even gebruiken!
Het achtergrondpapier komt uit een vintageblokje van de Action. De knopen wederom uit de knopenbak van de kringloop (een hele hand vol voor 25 cent! Altijd leuk!) en de stempels zijn beide van Different Colors. Deze heb ik gekocht op de Kreadoe bij Ludiec. Zij hebben erg mooie stempels!


Tot snel!Hoi allemaal

Mijn eerste bericht. Nou ja, eerste bericht. Ik heb al een keer een blog gehad, maar die heb ik in een drukke periode weer verwijderd. Ik kreeg toch weer een beetje de kriebels en aangezien je je account blijft behouden, was een nieuwe blog snel gemaakt.
Ik heb de laatste tijd veel kaartjes verstuurd zonder er een foto van te maken. Nu natuurlijk jammer!

Als eerste wil ik jullie een envelop laten zien. De opa en oma van mijn vriend zijn verhuisd. Ze zijn in een aanleunwoning gaan wonen. We gingen even op visite.


Ik heb de foto gemaakt toen het buiten al donker was, daardoor kun je het niet helemaal goed zien. Ik heb een bruine envelop gebruikt. Het papier komt uit het papierschriftje van de Flow. Daar zitten enorm leuke papiertjes in, het is alleen zo jammer dat ze de voor en de achterkant hebben bedrukt.
Ik heb een Magnolia stempel gebruikt (als je goed kijkt een kerststempel;)) deze heb ik ingekleurd met Distress inkt. Ik heb deze keer alleen de kleur Vintage photo gebruikt. Ik had eerst al een ander afdrukje gemaakt, maar dat hoorde er toch niet echt bij.
De stempels zijn van Marianne Design. En de knopen uit een knopenbank bij de kringloop.


Hier nog een klein foto'tje waarop je kunt zien dat het een envelop is. In de envelop heb ik een kaartje gedaan wat ik had bewerkt met de blending tool. Hier heb ik helaas geen foto van gemaakt.

Nou de kop is eraf. Tot snel.


dinsdag 21 december 2010

Under Construction

Ik ben nog bezig met het opzetten van mijn blog.

Tot snel, groetjes