vrijdag 28 januari 2011

Een hele nieuwe agenda!

Hoi allemaal!

(Het uploaden van meer foto's lukt nu wel, scroll maar naar onderen)

Ik heb weer eens iets nieuws geprobeerd hoor! Ik heb sinds kort een nieuwe agenda. Ik had eerst een hele leuke (15 bij 20cm ongeveer) maar die bleek veel te klein te zijn! Mijn dagen raakten overvol in die agenda, helemaal niet overzichtelijk. Ik val in op veel verschillende scholen dus moet van alles bijhouden. Duss.. ik moest afscheid nemen van mijn oude agenda en heb een grote nieuwe gekocht. Maar saai dat hij was!

Ik heb met stof een hoes voor om de agenda gemaakt. Eerst stof met een geel ruitje op maat geknipt en daarop alle dingen die ik erop wilde hebben. Ik heb het helemaal met de hand gedaan. Ben er niet zo'n held in, de afwerking is dus niet helemaal top. Maar voor een eerste keer ben ik er heeeeel erg blij mee!


Ik zie dat op de foto's de lintjes een beetje schuin lijken, in het "echt" valt dat wel mee hoor! ;)

 

Een close upje van de bloem. Ook het gele bloempje heb ik vastgemaakt met de festonsteek.


De binnenkant, het kan opzich nog wat netter qua afwerking maar ach, de schattige post-its maken het wel weer goed..

Veel ruimte he? ;)

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!


Groetjes


 

zondag 23 januari 2011

Hoera een zoon!


Ik heb een geboortekaartje gemaakt. Eigenlijk doe ik dat nooit. Een aantal kaarten koop ik altijd, zoals geboortekaarten en condoleancekaarten.
Mijn eerste geboortekaartje dus... Noah is geboren om 7 uur, dit vond ik wel leuk om te verwerken in de kaart. Ik heb weer spulletjes van de swap gebruikt.
Het zwarte vlinderlint heb ik gekregen van mijn zusje, het komt van de Action. De papiertjes ook, die komen uit de oude serie papierblokjes (ja ze hebben nieuwe!!).

Ik heb gisteren de geldcadeautjes cadeau gedaan. Ze vielen in de smaak gelukkig! 

Groetjes

donderdag 20 januari 2011

Cadeauknijper

Als eerste wil ik jullie (weer) bedanken voor al jullie reacties! Super leuk! Ik vind het zelf ook erg leuk om blogs af te struinen en ideeën op te doen!
Ik heb gisteravond alweer iets gemaakt. Als er voetbal op tv is... ;)
Ik heb een ouderwetse wasknijper versierd. Tussen de wasknijper ga ik geld doen wat ik met een dubbel plakbandje ga vastmaken.Hier kun je zien dat ik het labeltje eraan heb laten hangen. Het zit met de raffia aan de achterkant van de poedel geplakt. 


De leuke poedel komt uit de Swap van Lisette. Erg leuk want zo maak je eens een keer iets heel anders.


Groetjes,


zondag 16 januari 2011

Cadeaudoosje

Hoi allemaal!

Op veel blogs zag ik ze, de cadeaudoosjes. Ik heb er wel eens wat gemaakt, maar dat waren vooral houten doosjes van de Xenos die ik had beplakt met stof. Ik wilde het nu ook eens proberen met papier.

Een vriendin van me gaat over twee weken een half jaar naar Australië. Omdat ze gaat backpacken geef ik haar geld, iets anders kan ze toch niet meenemen.
Dit is 'm geworden:
  

De basis is een pandoradoosje dat ik heb beplakt.
Allemaal stempeltjes en ponsjes gebruikt voor de aankleding. Hieronder nog een foto van het doosje als het open is. Het geld komt onder het lintje!


Tot snel! Groetjes
zaterdag 15 januari 2011

12,5 jaar getrouwd!

Hoi allemaal!

Ik heb gisteravond een kaartje gemaakt voor een stel dat 12,5 jaar getrouwd is. Ik wilde dit op dezelfde manier doen als het kaartje voor mijn zus. Ik heb een grote 12 uitgeprint, deze heb ik uitgeknipt en op karton een beetje aan elkaar vast gemaakt en uitgesneden.


Het is een dubbele kaart, maar ik had hem al geschreven, dus heb ik hem maar even zo gefotografeerd.  Aan de 12 heb ik een labeltje gehangen met 1/2 erop. Het papier dat ik heb gebruikt is van Eline. Voor de stempels van de vlindertjes heb ik een grotere clearstempel verknipt (A). De bloemetjes zijn ponsjes met een zwart glimmend plaksteentje erop. Ik kon leuk de stempeltjes gebruiken die ik van Lisette heb gekregen via de swap.


Je kunt het misschien niet zo goed zien op de foto. Maar ik heb een "lintje" gebruikt waar ik erg fan van ben! De hartjes zijn doorzichtig en zitten met een dun touwtje aan elkaar vast.
De achterkant van de kaart heb ik ook bekleed met het papier van Eline.


En dan nog even iets leuks om te laten zien. Mijn slingers:


Twee jaar geleden dacht ik in de zomer: Ik wil eens kijken of ik ook met de naaimachine aan de slag kan. Vlaggetjes zijn een eigenlijk heel simpel om te maken dus ik ben hiermee begonnen. Nou ik heb het geweten! Ik heb rond de 40 vlaggetjes gemaakt en deze vastgemaakt met een rood lint dat ik om de vlaggetjes heen heb gevouwen en heb vastgenaaid. De vlaggetjeslijn is dus erg lang. Als je goed kijkt loopt hij helemaal tot het raam door, en dan staat een heel stuk nog niet op de foto! haha.

Ik ben er wel heel blij mee! Elke verjaardag wordt hij opgehangen.

Ik wil jullie bedanken voor de reacties die ik telkens op mijn kaarten krijg! Super leuk!
Tot blogs,


donderdag 13 januari 2011

De eerste Swap!

Hoi allemaal!

Ik heb voor het eerst meegedaan aan een swap! Super leuk!
Je wordt aan iemand gekoppeld en het is de bedoeling dat je elkaar dan wat leuks stuurt! Dit keer was het de opdracht om 10 kaarten vol te stempelen en er één nieuwe clearstamp bij te doen!
Ik was gekoppeld aan lisette van liszha.blogspot.com.
Dit heb ik van haar ontvangen, super leuk! Dankjewel Lisette! :)
Ik heb geen foto gemaakt van de spulletjes die ik haar heb gestuurd.
Wil je ook een keer mee doen met swappen? Klik dan hier en wordt volger!

Groetjeszaterdag 8 januari 2011

A

Hoi allemaal,

Eindelijk kan ik het kaartje voor mijn zus op mijn blog zetten. Ze is morgen jarig maar moet vandaag werken, dus ze zal vast niet op mijn blog kijken! ;)
Ik heb een letterkaart gemaakt. Ben er best wel trots op! Ik heb een grote A uitgeprint en deze uitgeknipt en weer op papier zo uitgeknipt dat de linkerzijkant vast zit.De basis heb ik helemaal beplakt met roze papier met stippen. Dit komt uit het papierboekje van de flow. Het was te weinig dus ik heb een kopie gemaakt op dik papier. Ik heb met stempels van Marianne Design (Eline Vintage) de bloemen op een grappig papiertje gestempeld en aan de rand een beetje schuin opgeplakt met 3d kit. De stempel met het gezicht is ook van die stempelserie, net als de tekststempel en de zigzagstempel.
Het reepje papier is van Pretty Please. De sierlintjes zijn stickerlintjes die ik vorig jaar gekocht heb op de Kreadoe.
Het roosje komt van de action. Uit een bruin kantlintje heb ik een rondje geknipt en het onder het roosje geplakt. De hartjesspeld heb ik gekocht bij Paper and Pictures.
Het bruine touwtje heb ik om het stukje kaart heen geknoopt.

Ik vond een stempel van mijn naam die ik eens als kind had gekregen. Deze heb ik achterop gestempeld.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!


woensdag 5 januari 2011

Uit de oude doos...


Hoi Allemaal!

Ik ben weer druk aan het invallen op allerlei basisscholen. De vakantie is alweer voorbij. Dat betekent dat ik veel minder tijd heb om te craften!
Ik heb zondagmiddag nog een mooie kaart gemaakt voor mijn zus maar zij is zondag pas jarig dus ik kan hem nog niet op mijn blog zetten! Straks ziet ze het en is de verrassing weg! ;)
Ik heb wel een aantal foto's van kaarten die ik eerder dit jaar heb gemaakt. Zoals jullie zien gebruik ik ook af en toe plaatjes uit boeken of van bladen.
De bovenste kaart is gemaakt met een plaatje van Sarah Kay. Het papier met de strepen heb ik gedownload op een blog (ben helaas vergeten welke!) en heb dit uitgeprint op dik papier. Het roze papier is een restje wat ik nog had liggen. De twee lintjes links komen uit een hobbywinkeltje uit een dorpje, het kantje en het roze lintje volgens mij ook. Je kunt het niet goed zien op de foto, maar de kaart is aardig dik. Ik smeer altijd lekker veel 3d kit op de lagen.

Deze kaart is gemaakt met hetzelfde papier. Hier heb ik gebruik gemaakt van een plaatje van Franciens Katten. Ik vond de kleuren er mooi bij passen! De grote bloem komt van Pretty Please. De bloemenponsjes heb ik nog van toen ik kind was en het hartje is van stof en heb eens van iemand gekregen.

Tot zondag, dan zal ik de kaart van mijn zus posten. Jammer genoeg heb ik eerder geen tijd om met de kaarten bezig te zijn!