vrijdag 20 mei 2011

Wat een geluk!


Een kaartje voor mijn oma. Zij wordt dinsdag geholpen aan staar. Ze is er blij mee, want ze hoopt op veel beter zicht! Vandaar: "Wat een geluk".
Ik heb gestempeld op wit papier en dat met distress ingekleurd, maar het jurkje en de vlag heb ik op dessinpapier gestempeld. Dit afdrukje had ik al eerder gemaakt en hetzelfde papier heb ik gebruik voor de achtergrond.
De komende tijd zal ik wat minder vaak op de blog(s) te vinden zijn, ik ben namelijk aan het overhuizen. Mijn vriend en ik gaan samenwonen en er is een boel te boenen en in te richten.

Bedankt voor al jullie reacties!
Groetjes,


zondag 8 mei 2011

Een envelopDeze envelop met dit insteekkaartje heb ik vorige week gemaakt. Ik had een leuk cadeautje gekregen en heb dit kaartje gegeven om te bedanken.
Ik heb een cuttlebug voor mezelf gekocht als cadeau! Haha.
En de mooie randpons heb ik geleend van een vriendin.


Het linkse kaartje heb ik gemaakt voor moederdag, deze heb ik op het cadeau geplakt. Heb er ook één gemaakt voor Tims moeder.
De kaartjes met de theekopjes en het hangertje met het theezakje heb ik gemaakt voor vriendinnen die net terug zijn uit Australië. Ik had een pakje Dutch tea blend gekocht en deze labels er op geplakt.

Ik ga weer van de zon genieten.
Nog een fijne zondag.
Groetjes,