vrijdag 17 juni 2011

JAAA!!!

Nu al twee baby-merels! (zie het bericht hieronder) Heel erg leuk..


Ze krioelen wat af, vader en moeder merel wisselen elkaar af om de kindertjes eten te geven. Een heel leuk schouwspel om naar te kijken..

Groetjes,


Heel schattig

Twee dagen nadat we plantjes hadden gekocht, wilde ik de bloembakken water geven. Ik vond het al gek dat het plantje in een hangmand zo ver naar voren hing. Zo hadden we hem er niet ingezet. Net voordat ik er water overheen gooi zie ik dit:

Een prachtig nestje..

Moeder Merel.

In dat vogelnestje liggen nu vier mooie blauw/groene eitjes.


Om even een beeld te geven. Zo dicht naast de deur van het schuurtje heeft de merel haar nestje gemaakt. Bijzonder toch? De schuurdeur klemt alleen een beetje, wij doen enorm voorzichtig, maar toch vliegt de merel nog vaak weg als we iets uit de schuur nodig hebben..

Groetjes,


donderdag 9 juni 2011

We wonen er...:)


Hoi allemaal,

Nou we wonen er hoor! Nog niet alles compleet, we missen nog wat dingen maar dat komt vanzelf. Sinds vorige week maandag zitten we in ons huisje.
Ik heb dus eigenlijk weer tijd om te knutselen. Helaas nu helemaal, alleen gaat het knutselen niet zo.. Ik heb namelijk maandag een auto-ongeluk gehad en nu heb ik een whiplash. Ik was de voorste auto en achter mij stonden nog twee auto's stil toen er een busje hard op ons inreed.
Ik kon vandaag echt niet werken en morgen lukt het ook niet... Maar eigenlijk lukt niets echt goed, dus van knutselen komt ook niet wat..


Van te voren had ik deze kaartjes gemaakt. Eigenlijk een beetje in dezelfde stijl, maar toch anders.
Bij de bovenste kaart hoef je niet te raden voor wie hij is. Gelukkig weet ze niet dat ik een blog heb, anders kon ik hem nog niet plaatsen. Het kleine kaartje hierboven heb ik bij een cadeautje gemaakt. Mijn oma heeft het "bloemetje" gehaakt.


En deze kaart is voor een collega die bijna jarig is.
Jullie zien wel dat ik een nieuwe mal voor de cuttlebug heb.. ;)
Nou ik kom weer wat vaker langshoppen op de blogs..

Groetjes,

Nicole