zondag 31 juli 2011

Theebakje

Voor op mijn bureau in de klas heb ik een bak versierd. In plaats van een gewoon bureau met laden, staat er een instructietafel zonder laden. Zo'n bak was dus wel handig. Het is oorspronkelijk een theedoos, de letters die erop zaten heb ik eraf gehaald.

Groetjes Nicolevrijdag 22 juli 2011

Kalender - november

Ik ben bezig met een kalender voor mijn opa en oma. Zij zijn bijna jarig en ik wil ze iets persoonlijks geven. Ik heb al een paar maanden af. Ik plak bij elke maand foto's van het familielid dat jarig is. In november is niemand jarig, ik heb een foto van mijn zusje en mij gebruikt.

Groetjes,
Nicole


donderdag 21 juli 2011

Theepotje

Ik ben zo blij met mijn nieuwe telefoon! Ik heb in mijn huis niet zo goed internet bereik, wat betekent dat ik heel lang moet wachten tot mijn foto's geupload zijn.. Maar op mijn telefoon heb ik nu een blogger app en gaat t beter!
Dit kaartje heb ik een aantal dagen geleden gemaakt.. Ik vind het theepotje zo schattig maar ik kan de stempel nergens meer kopen dus blijf ik hem van een vriendin lenen!

Groetjes,
Nicole


woensdag 20 juli 2011

Bloemenmeisje


Dit kaartje heb ik gemaakt met een stempel van Eline, die ik heb geleend van Linda. De roos en het jurkje heb ik op dessinpapier gestempeld. De rest heb ik ingekleurd met distress..

Groetjes,


P.s. Ik heb de foto er even opnieuw opgezet, hij bleek het inderdaad niet te doen..

vrijdag 8 juli 2011

Eindelijk weer eens een berichtje.


Dit kaartje is het resultaat van een gezellig avondje scrappen met vriendinnen.


Dit zijn de kaarten van de anderen.


Dit kaartje heb ik gemaakt voor een vriendin. Ik heb een nieuw blokje papier. Prachtig papier van Once upon a springtime. Ben er helemaal blij mee.Dit doosje heb ik gemaakt voor mijn opa en oma. Ik maak nog een kalender en daar krijgen ze dit doosje bij. De voorkant is magnetisch, je doet hem onderaan open en klapt hem naar boven. Er heeft ooit een mp3 speler ingezeten.

Groetjes,