vrijdag 26 augustus 2011

Cupcakes


Voor mijn nichtje die vandaag jarig is (ik heb dit bericht gepland, voor het geval ze op mijn blog kijkt) heb ik deze kaart gemaakt. Heel anders dan de kaarten die ik meestal maak. Ik heb een mal van cupcakes van Inge geleend. De kaart heb ik eerst met de standaard embossingfolder die bij de cuttlebug zit, door de cuttlebug gehaald. Ik heb papier gebruikt waarop ook kleine cupcakejes staan. Ik hoop maar dat ze hem leuk vindt.
Groetjes en een fijn weekend,

dinsdag 23 augustus 2011


Ik vond de wc een beetje saai, dus heb ik wat voor in de minivensterbank gemaakt. Je ziet veel van die doosjes met houten figuurtjes. Ik heb de figuurtjes eruit gehaald en het doosje beplakt.

Hierboven een foto in de wc, een lekker geurzakje erbij en het staat erg schattig.

Dit label heb ik gemaakt voor aan een cadeau voor een collega.

Groetjes,

zondag 21 augustus 2011

Cadeau-envelop.


Nou, ik heb de kalender aan mijn opa en oma gegeven. Ze waren er enorm blij mee. Ik heb niet alle maanden op mijn blog laten zien, maar weet ook niet of mijn familie daar blij mee is, met je foto op internet!
Hierboven een cadeau-envelop die ik laatst heb gemaakt. Het was een ecru envelop, heb hem wat bruiner gemaakt met distressinkt vintage photo. Wat bloemenstempels van de Action en een papiertje uit een Paperpad.

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn opa, het papier heb ik uit dezelfde paperpad als hierboven. Ik wilde er een mannelijke kaart van maken en dat is volgens mij wel gelukt.
Gisteren ben ik met Inge en Linda naar de beurs in Zwolle geweest. Heel erg gezellig en lekker veel gekocht!

Groetjes,


zaterdag 6 augustus 2011

Een kus voor een zus!

Ik heb net een kaartje gemaakt voor mijn zusje! Met het prachtige once upon a springtime papier. Ik gebruik het ook maar gewoon in de zomer!
Het geven van reacties lukt gelukkig weer door jullie tips! Dankjewel!

Groetjes Nicole