zondag 25 augustus 2013

Een kaartje en een cadeautje


Twee bijna dezelfde kaartjes, de bovenste voor een vriendin van mij. De onderste in een pakketje met mooie theedoeken en een leuk hartje, voor mijn oma. Zij was laatst jarig.


Het mooie papier van Tilda gebruikt!
Nog een heel fijne zondag. De scholen beginnen hier over een week weer. Afgelopen week zijn wij al druk geweest met het Handvaardigheidslokaal, veel dingen uitgezocht, georganiseerd en weggegooid. Deze week gaan we het lokaal gezellig maken. En dan moet ik mijn eigen lokalen ook nog doen! Gezellig druk! 

Groetjes, maandag 12 augustus 2013

Heel veel rozen!


Al een tijdje was ik deze stoel zat. De katten hebben hem een tijdje als krabpaal gebruikt en ik vond hem saai! Ik heb hem geschuurd, wit geschilderd en... 
beplakt! Met decopatchlijm! Super leuk om te doen, vind het schilderen alleen niets aan! 

Dit is het resultaat:


Ben er blij me! Hij staat in mijn hobbykamer! :) 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! 

Groetjes,
zondag 4 augustus 2013

Siem is geboren!


Een collega van mij is vorige week bevallen van een zoontje. Voor hen heb ik deze kaart gemaakt! De letters zijn van Tim Holtz, ik heb voor de hoofdletters gekozen, maar deze zijn soms qua grootte wat verschillend. Ik heb op de i maar een puntje gedaan, zodat het iets meer bij elkaar zou staan. 
Het papier komt van een blokje voor geboortekaartjes voor jongens, ik kocht de jongens variant, een vriendin van mij de meisjes. En het afgelopen jaar hoefde ik alleen maar meisjes kaarten te maken, gelukkig kan ik mijn eigen blokje nu een keer gebruiken! 

Wij zijn net terug van een week Ibiza, het was heerlijk en zeker een aanrader! Het is er prachtig! (En ze hebben er ge-wel-dige auto's!)


Groetjes!