zondag 27 oktober 2013

Herfst!Deze week had ik vakantie, dus... Er werd weer wat in huis veranderd. Hierboven allemaal gevonden kastanjes etc. Mooi in een glazen schaal. Het prachtige boeketje met de enorme roos kreeg ik van mijn moeder. Qua kleur staat het er heel mooi bij! 


Nog iets gemaakt voor in de gang, waar het te donker was voor een goede foto.


Dit pompoentje ligt in de gang op een gezellig plekje. 

De vakantie is weer afgelopen, morgen weer aan het werk! Iedereen een heel fijne week! 

Groetjes Nicole

Van harte gefeliciteerd!


Voor een jarige vriendin maakte ik deze kaart! Het papier is van Maja en het schattige kantje heb ik vorig jaar een keer gekocht op de beurs in de Brabanthallen. Een simpel kaartje, maar ik vind hem toch heel schattig! 

Ik ga snel verder aan de kerstkaartjes! Ik heb er nog maar 1! 

Groetjes Nicole 


zaterdag 19 oktober 2013

Waxinelichthouder


Een hele tijd geleden heb ik dit "vaasje" gehaakt. Het patroon komt uit een handmade diva's boekje! Je haakt om een ronde wasbol. Ik heb het patroon voor mezelf wel een beetje aangepast want het kwam niet helemaal uit. Ik kocht er een nep waxinelichtje in, omdat een echte mij geen goed idee leek! 

Groetjes Nicole


zaterdag 5 oktober 2013

Moeder 50!


Mijn moeder werd vorige week 50! We gaven haar een mooi klein leren tasje en een weekendje weg met z'n 6'en! 
Ook maakte ik als kleinigheidje een vrolijke slinger voor haar. Ik heb helaas nog geen foto dat hij hangt, vergeten te maken! 
Ingepakt in folie, met een leuk ding van de Ikea erop.Deze kaart maakte ik voor haar, een soort drieluik. De stempel voorop heb ik steeds gestempeld op verschillende papiertjes en dat uitgeknipt en op de originele stempel geplakt.


Ook even een band folie om het kaartje en toen zag het cadeautje er zo uit! 

Een heel fijn weekend! 
Groetjes,