woensdag 6 augustus 2014

Peru...

Peru? Ja Peru! 

Dit kaartje vloog helemaal mee naar Peru, mee in een koffer van iemand. Mijn vriendin emigreerde in februari naar Peru, na een aantal keer een langere tijd in Peru gewoond en gewerkt te hebben. Nu werd het wat definitiever, ze ging namelijk emigreren om te trouwen! Heel leuk voor haar, maar voor mij natuurlijk wat minder...

Afgelopen zaterdag was het dan zover! Wij konden er helaas niet bij zijn, maar haar broer heeft de "thuisblijvers" op de hoogte gehouden in een whattsapp groep met (veel) foto's en filmpjes, geweldig! 

Ik maakte al eens twee trouwvogeltjes voor haar - klik -, die ik gaf op de dag dat we een afscheid hadden georganiseerd. En daar stonden ze dan hoor, op de mintgroene trouwtaart, helemaal in Peru. De taart lijkt wat scheef te staan, dat ligt aan de foto.


Laura werkt in een kliniek waar ze kinderen opereren die schisis (in de volksmond hazenlip) hebben. In Nederland heeft ze hier een stichting voor opgericht namelijk Stichting San Lucas Nederland. Neem gerust een kijkje op de site! Er worden bijvoorbeeld nog blokfluiten gezocht, omdat blokfluit spelen goed is voor de mondmotoriek als kinderen al zijn geopereerd. 

Groetjes Nicole

2 opmerkingen:

Marjanne zei

Een mooie kaart voor je vriendin, en wat lief dat je vogeltjes op de taart stonden, zo was je er toch een beetje bij

GerJanne zei

Leuk dat ze je mee laat genieten en zo ben je er toch ene beetje bij.
Peru, ver hoor...
Groetjes,
GerJanne