donderdag 20 februari 2014

Bedankkaartje!Ik spreek nog vaak af met vriendinnen van de Pabo. Heel af en toe hebben we een "knutseldate", iedereen neemt dan van alles mee om bij mij te freubelen. De een wil leren haken, de ander wil graag met de cuttlebug. Altijd heel erg gezellig! 
Van een van deze vriendinnen kreeg ik als dank hiervoor deze leuke stans van katten! Om haar op mijn beurt weer te bedanken stuur ik deze kaart! 

Ik wil met deze kaart ook graag meedoen met de liftcallenge. Ik doe eigenlijk nooit mee aan dit soort dingen maar ik vond de kaart die je kon liften zoooo mooi! 

Groetjes Nicole

woensdag 19 februari 2014

En het wordt.... Een deken!Een tijd geleden begon ik met mijn grootste (en makkelijkste) haakproject ooit! Ik had op een blog een geweldig patroon gezien van een heel vrolijke deken! Dat wilde ik ook! 
Het zijn steeds twee stokjes. 
Ik gebruik Catania Grande, dus het wordt een zware deken! Hij komt in ons nieuwe huis over de armleuning van de bank (die we nog moeten uitzoeken) te hangen!.

We hebben een huis gekocht en krijgen in maart de sleutel! Super spannend en leuk! :)

Groetjes Nicole! 

zondag 9 februari 2014

Hoera!


Schattig kaartje met houten sterretjes! De sterretjes heb ik bruiner gemaakt met distress inkt! Wat washi tape, touw en stempeltjes en klaar! 

Fijne avond nog! Groetjes Nicole

zondag 2 februari 2014

Trouwvogels2 schattige vogeltjes gemaakt! 

Fijn weekend nog! Groetjes Nicole