zaterdag 22 maart 2014

Kleiner kaartjeDit kaartje maakte ik met dezelfde restjes als in mijn vorige post! Hij is naar een collega gegaan! Het is een schattig, wat kleiner kaartje geworden. De stans is best druk dus de rest simpel gehouden. 
Ik heb geen foto's op mijn blog geplaatst over het album dat ik samen met een vriendin maakte voor een andere vriendin. Op elke pagina staan namelijk foto's van hen, van baby tot trouwen. Ik denk niet dat zij het leuk vinden als ik die foto's erop zet ;). 

Ik had deze foto's al gemaakt, ik heb er op dit moment niet echt tijd voor. Ik ga weer klussen! :)

Groetjes Nicole


zondag 16 maart 2014

SlingersLaatst samen met een vriendin nog wat kaartjes gemaakt. Het papier had ik nog over van een album dat wij samen gemaakt hebben. Dat album was voor de bruiloft van een vriendin van ons. 
Met een deel van de restjes maakte ik dit kaartje.

Fijne zondag nog! 

Groetjes Nicole

zondag 9 maart 2014

Pannenlappen


Afgelopen week hadden we de overdracht en kregen we de sleutels van ons nieuwe huis! Nu moet er maanden geklust worden want alles moet opnieuw! Er is al flink gewerkt en alles is er al uit!

Ik was een tijdje geleden al begonnen aan nieuwe pannenlappen voor in de nieuwe keuken. Gisteravond hadden we een klusvrij avondje en heb ik ze afgemaakt! Ik haakte ze met een reliefstokje en wisselde steeds van kleur. 

Fijn weekend! Groetjes Nicole