zaterdag 21 juni 2014

New Home


Tijdens de verbouwing nam ik af en toe een avondje rust. Ik knutselde dan aan de verhuiskaartjes. Even wat anders dan schilderen, zagen, Gamma en koffie zetten! ;) Soms knutselde ik alleen, soms hielpen vriendinnen of m'n zusje. 
Voor we gingen verhuizen had ik ze af... 50 verhuiskaartjes! 

Inderdaad, we zijn al eerder verhuisd. 3 jaar geleden gingen we samen wonen in een klein gehuurd huisje, na 1,5 jaar gingen we verhuizen naar een gehuurde flat. En nu zijn we verhuisd naar ons koophuis! Een huis waar we ons hele leven zouden kunnen blijven wonen! 3 maanden hebben we verbouwd, alles moest nieuw! Nu wonen we er en zijn we nog steeds bezig met klusjes! Ook moet de wc beneden nog getegeld en de hal en de trappen nog geschilderd, maar we zijn op de goede weg! :)

Vandaag ook weer geklust, morgen gaan we in de tuin aan de slag! Er staan prachtige bloemen in de tuin, ook hebben we frambozen (zelfs gele!) en rode bessen! Tim is vooral blij met de mooie vijver! Al gaat hij hem nog dieper maken, zodat er koi karpers in kunnen! 


Een van de mooie clematissen in de tuin! 

Een fijn weekend allemaal! Groetjes Nicole


vrijdag 13 juni 2014

Pinksterweekend!


In Epe was een rommelmarkt, daar vonden we dit kastje. Ook kochten we nog een oude camera. Deze foto maakte ik gisteravond, wat een prachtige lucht! Net voor het onweer! 


Vrijdag een bruiloft van een vriendin, aan een recreatieplas! Heerlijk genoten van het weer, we bleven slapen en de volgende dagen was het weer heerlijk! Lekker aan het strand! 


Vandaag een teamuitje, boerengolf en een zoektocht in Zutphen. We kregen heel snel 32 foto's te zien, deze beelden moesten we onderweg vinden en hier weer een foto van maken! Ik vond dit een heel mooi huisje! 


Een grappig steegje (met een leuke hobbywinkel!;))


En een 3D printer workshop gehad, zelf wat geprint en (zie hierboven) de 3D pen uitgeprobeerd! :) ik heb nog wel wat oefening nodig! 

Een andere post dan dat jullie gewend zijn, maar het hobby'en staat op een laag pitje. We zijn met hemelvaart verhuisd en ben nu nog erg druk met uitpakken, klusjes en schoonmaken! 

Groetjes Nicole