donderdag 21 augustus 2014

Verhuislabel
Ik heb heerlijk lang vakantie, toch ben ik weinig aan het hobby'en. Ben vaak nog wat in huis aan het schilderen, in de tuin bezig etc. Ook haken doe ik weinig, mijn peesontsteking in mijn schouder speelt toch weer op. 
Vorige week had ik met een vriendin afgesproken en heb ik twee labels gemaakt. Eigenlijk een beetje hetzelfde, maar toch anders! 


Eentje met een huisje voor een vriendin die een huis gekocht heeft! :)En een verjaardagskaartje! :)

Groetjes Nicole 


woensdag 6 augustus 2014

Peru...

Peru? Ja Peru! 

Dit kaartje vloog helemaal mee naar Peru, mee in een koffer van iemand. Mijn vriendin emigreerde in februari naar Peru, na een aantal keer een langere tijd in Peru gewoond en gewerkt te hebben. Nu werd het wat definitiever, ze ging namelijk emigreren om te trouwen! Heel leuk voor haar, maar voor mij natuurlijk wat minder...

Afgelopen zaterdag was het dan zover! Wij konden er helaas niet bij zijn, maar haar broer heeft de "thuisblijvers" op de hoogte gehouden in een whattsapp groep met (veel) foto's en filmpjes, geweldig! 

Ik maakte al eens twee trouwvogeltjes voor haar - klik -, die ik gaf op de dag dat we een afscheid hadden georganiseerd. En daar stonden ze dan hoor, op de mintgroene trouwtaart, helemaal in Peru. De taart lijkt wat scheef te staan, dat ligt aan de foto.


Laura werkt in een kliniek waar ze kinderen opereren die schisis (in de volksmond hazenlip) hebben. In Nederland heeft ze hier een stichting voor opgericht namelijk Stichting San Lucas Nederland. Neem gerust een kijkje op de site! Er worden bijvoorbeeld nog blokfluiten gezocht, omdat blokfluit spelen goed is voor de mondmotoriek als kinderen al zijn geopereerd. 

Groetjes Nicole